PAELLA PEL MANEC, LA

CONSELLS I RECEPTES PER CUINAR BE I VIURE MILLOR

Autor: RUSCALLEDA I SERRA, CARME

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

PAELLA PEL MANEC, LA

PAELLA PEL MANEC, LA

24,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ARA LLIBRES
Publicación:
01/11/2023
Colección:
CATALAN
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Carme Ruscalleda, la nostra cuinera més premiada i internacional, domina els bàsics de la cuina a la perfecció i hi juga i els reinterpreta. Amb aquest llibre tu també ho podràs fer, aprenent i posant en pràctica les tècniques i els coneixements imprescindibles per cuinar bé, per. amb lÆopció dÆanar una mica més enllà i preparar receptes accessibles i diferents …

Carme Ruscalleda, la nostra cuinera més premiada i internacional, domina els bàsics de la cuina a la perfecció i hi juga i els reinterpreta. Amb aquest llibre tu també ho podràs fer, aprenent i posant en pràctica les tècniques i els coneixements imprescindibles per cuinar bé, per. amb lÆopció dÆanar una mica més enllà i preparar receptes accessibles i diferents per a cada ocasió. LÆexperiència de tota una vida dedicada a la cuina, al teu abast. La combinació ideal entre tradició i modernitat, entre el producte local i la cultura gastron.mica dÆaltres indrets. I és que per viure plenament, cal que ens espolsem la mandra i la por i agafem la paella pel mànec!
Leer más

Más libros de RUSCALLEDA I SERRA, CARME

Más información del libro

PAELLA PEL MANEC, LA

Editorial:
ARA LLIBRES
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-11-73034-1
EAN:
9788411730341
Nº páginas:
256
Colección:
CATALAN
Lengua:
CATALAN
Alto:
24 mm
Ancho:
19 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Carme Ruscalleda Serra (Sant Pol de Mar, 1952) és un nom imprescindible de la gastronomia catalana i internacional. De formació autodidacta i nascuda en una família dagricultors i botiguers a la vora del mar, els seus plats sempre han buscat la difusió duna cultura gastronòmica elaborada i, al mateix temps, propera al gust popular. Va arribar a aconseguir set estrelles Michelin, i el seu llegat i el del restaurant Sant Pau han marcat fites ineludibles de la nostra cuina. Ara, tot aquest coneixement dexcel·lència, es posa a labast de tothom en el seu llibre més didàctic i pràctic.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar